Kategorier
Stockholm

Det regnar

Det regnar så mycket så jag funderar på att leta upp mina vadarbyxor. Behöver kanske en regnjacka av nåt slag, inte typ regnställ för det är för tätt, men en vattentät en med plats för en fleece under. Har ju en ny jacka men den är väl tajt och inte det minsta varm. Men det ska ju bli varmare redan på lördag så kanske det ändå är en utgift jag kan avstå från.

Och i dag verkar det faktiskt bli uppehåll innan strilandet tar vid igen över helgen. På tisdag har vi Fritidshemmens dag och vi är ute på eftermiddagen och kör ett gäng aktiviteter med kidsen. Väderappen lovar +18° och sol, inklämt mellan regnig måndag och onsdag. Bara hålla tummarna för att det håller.

Bostadsrättsföreningen har beställt en container till 13-16 maj så jag får använda helgen till att rafsa ihop sånt som ska slängas. Dock inga elprylar eller miljöfarligt plus några begränsningar till.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Det regnar”

Fy fan Matti vilken snyggväderbild. Och där sitter du och håller på alla bilder du gör, du borde skämmas.
Ja, container! Hur blir det med Lijlevalchs? Näste år måste du! Och på tisdag får äldste sonen Martin Björklind hålla i sin första bok, En tredje värld!

Tackar! Det blev fint med klatschiga färger genom ett regnigt bussfönster. Liljevalchs, såg inget om inskick i höstas så det missade jag.

Stängt för kommentering.