Kategorier
Stockholm

Pensionärsmenyn

Har så klart gjort en lista för vad jag ska ägna mig åt som pensionär och fyller på den allt efter som jag kommer på saker jag behöver göra, och sånt som jag kanske skulle vilja göra och som jag tidigare inte känt att jag riktigt haft tid för. Det blir spännande att se vilket mind set jag kommer att ha när yrkeskarriären är över. Blir jag en full time soffpotatis eller en kreativ konstnär?

Och på tal om potatis, hur kommer min pensionärsmeny att se ut? Inga fler skolluncher utan jag får se till att överleva på egen hand. Tror jag får bredda min matlagning, kan ju inte bara käka köttfärssås och bacon&eggs. Och det måste ju rymmas inom en tajtare budget. Strax blir det iallafall falukorv och potatismos. Jag kanske blir en sån där som lägger upp matbilder på Fejan och Insta?

I dag har jag varit en soffpotatis, tog en före lunch-lur och det var hur skönt som helst.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021