Kategorier
Stockholm

Fyra dagar ledigt

Hade hellre sett att den här fyradagars periodens enda soliga dag kom på lördag eller söndag istället för i dag. Det är skönare att börja lite slött och sen steppa upp, nu måste jag ut i skogen och jaga pinnar omedelbums, eller kanske skippa det helt. Har iallafall bunkrat powerbars och Fanta.

Annars så kommer ju containern den här helgen och jag måste anstränga mig för att hitta det jag vill slänga, för vem vet när nästa container kommer. Motionscykeln ligger illa till. Ett gäng pärmar åker också.

Ska väl försöka hinna med lite foto, lite kreativitet, de här dagarna också.

Vaknar onödigt tidigt denna Kristi Himmelsfärd, det lär bli en förmiddagslur innan jag företar mig något som helst.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Fyra dagar ledigt”

Stängt för kommentering.