Kategorier
Stockholm

Basketvante

Hittar de lokalhistoriska häftena från Enskede-Årsta hembygdsförening som jag letade efter för några månader sedan i samband med att jag gjorde en Grej of the Day om hopparbacken vid Enskedefältet. Så dags men ändå kul.

Lördag redan. Fick i väg en säck till containern i går kväll, får se om det blir något mer. Det mesta av det jag behöver och vill slänga är sånt som kan dumpas i pappers- och förpackningsåtervinningen. Ingen brådska med det, alltså.

Däremot har jag en del skrot på balkongen som med fördel kan avlägsnas. Och en stor reproduktion av Kandinsky som inte får plats på mina väggar och som en gång hittades i grovsoprummet. Dags för den att återbördas till det kasserade.

Som ett brev på posten kommer en hyreshöjning på fyra hundralappar, olustigt nog utan att jag hört något om den innan. 

Kollar för skojs skull om det redan nu går att boka tid för anticovidinjektion nr 2. Icke, sa Nicke! Får nog lov att vackert vänta på att de meddelar mig när det är dags. Vilket var vad de sa vid tillfälle ett. 

Kollar pensioneringen, ser att jag är lite sen med att anmäla att jag går i pension. Hur jag nu gör det?

Mina linser kom i går och jag fick vänta till kl 21. Fattar inte varför de ska köra ut dem så sent när de har hela dagen på sig?! Men snubben hann precis in och upp för att lämna paketet utanför dörren innan porten låstes.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Basketvante”

God Helg Basketspelaren. Ska nog gå och säga hej till Giacometti idag, har i alla fall biljett!

Stängt för kommentering.