Kategorier
Stockholm

En skugga av mitt forna jag

Måndag och bara 14 skoldagar kvar, sen ytterligare nio innan jag är ute ur gamet och blott en skugga av mitt forna jag.

Det blir en intensiv dag, först ett pass matte med en liten grupp, sen bild i halvklass och till sist Grej of the Day i helklass efter lunch.

Det börjar bli dags för vax 2-sms:et, det har snart gått fem veckor av sex. Blir intressant att se om det funkar som utlovat. 

Det börjar också bli tid för en storvinst på lotto så jag har råd att bo kvar nu när det är marknadshyror på gång. Har spelat länge nu, utan att ens ha vunnit fyrsiffrigt. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”En skugga av mitt forna jag”

”Det blir en intensiv dag, först ett pass matte med en liten grupp, sen bild i halvklass och till sist Grej of the Day i helklass efter lunch.” Fattar inte hur de ska kunna släppa dig. Min son är med på Hyresgästföreningen och fightas så mycket han kan mot marknadshyror . Många mot krafter på gång. Men enligt mina noteringar blir din pension vida bättre än min.

Stängt för kommentering.