Kategorier
Stockholm

Tyskan och byggkranar

Tycker det är dags för en begriplig stockholmsbild, det var ett tag sen.

Snackade med skolans ekonomiintendent om vad och hur jag ska göra med min sorti. Hon skulle skriva en avslutsblankett för mig och biträdande chef att underteckna, med slutdatum 26/7. Mina intjänade semesterdagar räcker från 28/6-23/7. Hur det bir med jobb i höst har jag ännu inte hört något om av ansvarige mer än att en med insyn hintade om att det är något på gång.

Förväntar mig en lugn skoldag, eleverna inleder med slöjd medan arbetslaget har AE-möte. Sen är det ett lektionspass före lunch, efter lunch har jag egen planering. Eftermiddagen blir nog stillsam även den. Med tanke på utlovad syndaflod är vi nog inomhus.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Tyskan och byggkranar”

Stängt för kommentering.