Kategorier
Stockholm

Grå Filmjölk

Fejan härbärgerar ju som bekant en hel massa av allting, högt och lågt, intressant och rena bajset. Stundom får någon för sig att ställa en livsviktig fråga eller komma med nån annan snilleblixt. Som till exempel färgen på dina underkläder och det senaste du åt = med ditt bandnamn. Typ Purple Orange, eller Grå Filmjölk. Lite mer allvarlig är frågan vilken celebritets död som du sörjer mest. Minns att jag blev ledsen när John F Kennedy mördades, då var jag 10 bast. John Lennon, George Harrison, mina favoritbeatlar, Philip Lynott. David Bowie, en av de största.

Vaknar strax före kl 5. Kan inte somna om så jag går upp och käkar frukost. Sätter mig sen vid datorn ett nu svalt och skönt arbetsrum, fönstret har varit öppet hela natten. Lägger upp bilder och publicerar detta. +30° ska det bli i dag!

Återvänder till sängen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.