Kategorier
Stockholm

Avskärmad

Är på väg til busshållplatsen. En äldre herre kliver av sin cykel och plockar hallon vid träsket. Mina hallon! Hur understår han sig! Ger honom onda ögat när jag passerar.

Startar vid Kärrtorps IP och går åt fel håll, det första jag gör. En ung man sitter och klinkar gitarr mitt ute i skogen.

Vilar en stund vid Dammtorpssjön och studerar ett gäng kanotister som kämpar med näckrosorna i den nästan igenvuxna sjön. Mittemot lurpassar en gråhäger på fisk och en fisktärna svingar sig elegant över vattenytan.

Sista kontrollen är svår, en sån där punkthöjd som det finns så många av ute i skogen och ingen är för liten för den beteckningen. Är dock i bra form efter all motion så jag ger mig inte utan spanar efter detaljer i terrängen som kan leda mig rätt. Och till sist sitter den. Annars är det många kontroller lite överallt, gäller att hitta den rätta, den det står Naturpasset på. Ibland var den en av tre på samma ställe.

20 644 steg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Avskärmad”

Stängt för kommentering.