Kategorier
Stockholm

Hälften hälften

Trevligt att börja utflykten med en näve träskhallon. 

I Stigbergsparken gungar en arborist i ett träd, passar sig noga för att såga den gren han sitter på. Jag skuggar mig fram i min stadsorientering och med början vid Londonviadukten går jag via Vitabergsparken, Stigbergsparken, över Götgatan, via Fatbursparken. Vänder några kvarter bortom Mariatorget.

Går och är sugen på grillad kyckling hela dagen och på Coop slår jag till med en halv. Får en lite pratstund med min favoritexpedit. Har läst att hälften man äter ska vara grönt, så halv kyckling – halv tomat. Anar att jag har lite väl kallt i kylen när det är isbitar i mjölken.

10 705 steg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Hälften hälften”

ja det kanske är svårt att skilja på frys och kylskåp däruppe! Öder kvarteren är mitt excuronsställe. PAF

Stängt för kommentering.