Kategorier
Stockholm

Voodoo

Är fortfarande förbannad på UPS! Ringde deras kundtjänst där en stackars telefonist får ta emot mitt missnöje. Hon noterade mina synpunkter och skulle föra dem vidare till transportavdelningen. Telefonsamtalet spelades dessutom in, så det är väl fler där som lyssnar på det. Och vad hjälper det mig? De borde ringa skitstöveln till chaufför och ha honom att åka tillbaka hit! Ska fixa en voodoo-docka som jag skriver UPS på och sen hackar i bitar innan jag eldar upp den!

Får ett meddelande: Ditt paket har lämnats till Björknäs spel & service då vi inte kunde nå dig hemma. Svarar: Jäkla lögn! Jag satt hemma och väntade!

Sveriges damer spelar mot Australien i OS kl 10.30, sen hoppas jag ha energi nog att åka in till stan och orientera ihop mina steg för att sen hämta datorn på hemvägen. Och handboll redan kl 7.30, om man vill.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Voodoo”

Får ett meddelande: Ditt paket har lämnats till Björknäs spel & service då vi inte kunde nå dig hemma. Svarar: Jäkla lögn! Jag satt hemma och väntade!
VILKA SKITSTÖVLAR; HUR LÅNGT KAN DE GÅ NUFÖRTIDEN; INGEN ATT LITE PÅ

Stängt för kommentering.