Kategorier
Stockholm

Fullt upp

Knepig dag detta, allsvensk fotboll redan kl 15, Kalmar – Djurgården. Rubbar cirklarna, typ. Blir nog i bästa fall en tidig stadsorientering för att få ihop de 8 tusen stegen, annars en närområdespromenad. Sannolikt det senare.

Så står den där, ny och fin. Med uttag på baksidan som ingen av min kringutrustnings sladdar passar till. Kräver adaptrar. Och det är ju en massa annat att fixa innan den kan ta över efter den gamla. Får mycket hjälp med grundinställningarna via skärmen. Lösenordet till mitt mejlkonto kan jag inte komma på dock, och föra över innehållet till den nya kan också bli knepigt. Tillkommer sen programmen, Word, Adobes grejer med mera. Man har att göra!

Måste fixa en snygg skärmbild till nya datorn också, den nuvarande är asful.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021