Kategorier
Stockholm

Tji regn

Hade 1:- innestående på mitt konto hos Svenska spel som överfördes till mitt personkonto i samband med att jag sa upp spelkontot. Många bäckar små…

Shaun Tan’s fina Berättelser från innerstaden kan nu stoppas in bland de lästa böckerna. Börjar på en Philip K Dick-bok medan jag väntar på att regnet ska antingen susa mig till sömns eller med sitt fönsterbleckssmattrande hålla mig vaken lite extra länge. Men inte sjutton kommer det nåt regn, möjligen några ynka stänk. I alla fall inget som jag märker.

Sitter och letar efter mina bus stop-bilder i Lightroom-arkivet och printar ut några av de jag hittar. Oklart varför. En ljus bild får vid varje printförsök svarta färgstänk på ena kanten. Mystiskt! Letar kanske egentligen mest efter fönsterbilder till eventuell bok.

Regnet finns forfarande bara på väderappen. Själv har jag att genomföra mina motionspromenader oavsett väder. Vi får se hur det går.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Tji regn”

In motionsinriktning imponerar. Här nere kämpar man för att bli av med efterhängsen ischias som jag fått av träning på gym. Hur lite ska man ta i?

Stängt för kommentering.