Kategorier
Stockholm

Besvärligt!

Funderar på hur det går till att överföra alla mina bilder till den nya datorn. Det enda jag hittar när jag vill importera är 23 000 mer eller mindre konstiga bilder från nån adobe-bildbank. Behöver gå via en extern hårddisk, lär jag mig sen, vilket jag ju har flera stycken, men som inte passar till nya Macens uttag. Ska se om nån av mina adaptrar fixar biffen. Sen behöver jag hitta nåt som heter Mina bilder och där mappen LRC.lrcat, kollar en video som tar för givet att alla hittar. Besvärligt!

Hittar efter ett j-a letande rätt filer, nu återstår resten. Men på vägen hittas lite annat att kika på, som Nik silver efex och programvara som i den bästa av världar ger mig åtkomst till de kraschade hårddiskarna. Bör kanske titta på det senare först så alla bilder kommer med, även de för tillfället(?) förlorade. 

I dag hävdar väderappen att det ska börja regna vid kl 15. Då hinner jag göra en orienteringsrunda på stan. Sen läskar jag mig med en Buffalo wing soda.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021