Kategorier
Stockholm

”Roffe” målar

Ursäkta tjatet om mitt datortrassel, men den här bloggen är min dagbok och jag behöver skriva ner vad jag håller på med för att samtidigt reflektera över det. Inga framgångar att rapportera om.

OS-fotbollen, final! Australienskorna var precis så tuffa som jag trodde. Men min favvo ”Roffe”, Fridolina Rolfö, hänger dit segermålet. Tror Sverige har mycket goda chanser att vinna finalen mot Kanada. Kl 04 på fredag morgon.

Ute regnar det. Tar min 8 k-runda ändå, det finns ju paraplyer. Följer en rutt som jag ofta sprang när det begav sig, med en grym uppförsbacke mitt i. Men då var jag stark! ”Förbjudet att gå upp i stolpen utan säkerhetsåtgärder”, står det på flera elstolpar längs Hasseluddsvägen. En minnesplats med lyktor och blommor är ordnad mellan trottoaren och diket, kanske nåt älskat husdjur som blivit överkört. Många bruna sniglar ute på gångvägarna. Vet inte om de är mördare allihop men inget hårstrå har krökts på mitt huvud i allafall. Kommer hem och ser att det fattas 241 steg till 8 000. Va sjutton! På med skor igen och en kort extra sväng och det landar på 8 220. I morgon siktar jag på en skogspromenad. 

Får brev från SÖS som vill att jag ska delta i ett projekt för att undersöka om risken att drabbas av pulsåderbråk i buken bättre gått att förutspå om man sätter pulsåderns storlek i relation till kroppsstorleken.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021