Kategorier
Stockholm

Shitkid

Som sagt, jag ger mig på mitt havererade bildbiblotek. Igen! Det är bara den som ger upp som har misslyckats! Högerklickar på en frågeteckenmapp, söker upp samma mapp på externa hårddisken, markerar den. Vips försvinner den från sin tidigare plats i LR-biblioteket och hamnar… Var? Går den att återfinna, funkar ju metoden. Det är dock en himla massa mappar jag behöver göra så här med.

Frågan är, är det rätt metod eller fortsätter jag vara en shitkid?

Det ser ett tag ut att gå bra, men sen ser jag att det fortfarande är en massa bilder varav några är grå, andra syns som miniatyrer, försedda med ett utropstecken uppe i högra kanten. ”Originalfinalen kan inte hittas, vill du leta reda på den?” Ja ,det vill jag men det låter sig inte göras.

Ursäkta om jag tjatar om LR, men det här är som sagt min dagbok i bloggform.

Blir nog en lokal runda igen, vill hålla på att rota i det här ett tag till.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021