Kategorier
Stockholm

Redo

Liten vila efter frukosten, sen kaffe, och jag är redo för allt vad denna lördag kastar i nyllet på mig. Ser att Liverpool spelar fotboll redan kl 13.30. Inte bra. Men jag skippar nog det och åker in till stan och jagar. Behöver ju ett skosnöre, för tusan!

Fixar annars en backupdisk till nya datorn. Den står och jobbar i knappa två timmar för att säkerhetskopiera det som ska säkerhetskopieras.

Plåtar man sånt här har man inga problem att hitta motiv!

Blev tillfrågad på skolan att plåta på nyinvigningen av densamma för ett bildkollage. Gillar inte uppdragsfotografering, men nu är det en kollega och polare som frågar, så jag får väl ställa upp. Och då tänker jag käka lunch där som ersättning.

Lutar lite åt att jaga motiv för min 10-24 mm. Tänker mig tajta miljöer med mycket linjer som jag med hjälp av vidvinkeln kan förvränga till obegriplighet. Kan bli skojigt!

Tar broöppningsbussen in.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Redo”

Kul, jag har alltid fått stå ut med reportagefotogafering. Det bli jättebra. Krokhöjden kommer snart med Kebab, barnbarnen det yngsta 15 och 13 kommer snart hit.

Stängt för kommentering.