Kategorier
Stockholm

Fiskaren

Regna och åter regn! En skoldag med 3c väntar, till eftermiddagen tillkommer 2c. Det blir nog bra. För försöka hålla igång så jag jagar ihop lite steg.

Bajen gör åter en bra match mot Basel och tar det till förlängning och straffar. Där är de två första bedrövliga, Aftonbladet skriver ”Darijan Bojanic sköt två meter över och gömde tröjan i ansiktet”. På min skärm såg det dock ut att vara tvärtom, men vad vet jag? Basel går vidare. Malmö FF får lite att bita i i Champions League-gruppspelet där de möter Chelsea, Juventus och Zenit St Petersburg. Varje malmöpoäng är en bragd i det sällskapet!

Missa inte fiskaren nere i högra hörnet!

Strax dags att ta sig an den här fredagen i augusti. Hoppas det blir kul, trots vädret.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021