Kategorier
Stockholm

Redobogen

Börjar rota efter bilder till tänkta publikationen Station to Station. Om inte annat så för att se om bilderna finns tillgängliga. Som befarat är flera mappar och individuella foton belagda med frågetecken respektive utropsditon och när jag söker, finner och markerar så: POOF! är bilderna nån annanstans. Var vet jag inte. Söker jag i Finder finns den, men jag vill ju kunna redigera bilderna i LR.

Lite kul hobby det här med foto, man kan göra böcker som ingen vill köpa, skriva bloggar som ingen vill läsa och lägga upp bilder som knappt någon lajkar. Man tycker man har några trumfkort, men statistiken går mest nedåt. inte minst för bloggen. Men, som jag sagt så många gånger, man måste odla och vårda sin särart.

Är redobogen för en ny dag, för lördagsgodis. Har tre dagar kvar till mitt stegmål 50. Det är mer utmanande i dåligt väder, får se om. det går.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Redobogen”

Stängt för kommentering.