Kategorier
Stockholm

Man hajar till

Snart kommer vithajen till Västkusten

Det är inte en fråga om, utan när, vithajen kommer till Sverige, säger hajforskare till SR Ekot.

Och sen står det inte på förrän vi har den utanför Nacka strand, till strömmingsfiskarnas skräckblandade förtjusning.

I dag är jag i 2c, där har jag ännu inte varit. Känner en handfull av eleverna till namnet och det är alltid något. Efter lunch och långrasten är det dags för ”Höst”. Här är det lite teknik som måste funka, det gör det inte alltid. Berättar för läraren att jag tänker mig en lite diskussion eller dialog med elverna, hon säger att de är tysta, räcker inte gärna upp handen. Får se om jag kan ändra på det, alla klasser jag haft har varit bra på att komma med synpunkter. Kanske för att jag aktivt uppmuntrat till det.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Man hajar till”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.