Kategorier
Stockholm

Hjärtgosse

Mycket riktigt var det fjärde utgåvan av Frames Magazine jag fick betala moms och deklarationsavgift för. Skriver till utgivaren via Facebook, liknande hade hänt för ett par tyska prenumeranter och de skulle få pengar tillbaka från Frames och det hoppas väl jag också på. 93:- är inte mycket, men en IPA får man allt för pengarna.

Lillpajsar´n i bilden åkte ner, åkte upp, åkte ner, åkte upp, åkte ner…

Batterierna i datormusen tar slut och jag ska byta. Men jag kan inte få upp locket på undersidan hur mycket jag än pillar och det finns ingen grej att peta på för att få upp locket. Googlar och det visar sig att den laddas med sladd. Hålet jag pillar i är alltså en kontakt. Jisses! Kunde ingen sagt det?!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Hjärtgosse”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.