Kategorier
Stockholm

60

I går var 60:e dagen i rad över 8 000 steg. Får väl sikta på 100, och hoppas att det inte kommer nån hösttornado eller novemberorkan emellan.

Lång dag i dag, från 8 till 17. Antar att jag kommer ha bild på fritids mellan cirka kl 15 och 16. Så jag ska nog få den här dagen att gå.

Det var inte så länge sen det installerades ett stort fläkthus på baksidan av före detta Boo sjukhus och det luktade gott av bakat bröd. Nu luktar det mest kloak och avlopp. Antar att det är nåt som borde rengöras därinne, kanske är det en härsken fettansamling som stinker. Själv blir jag återkommande härsken när jag ser hur skräpigt det är runt fulla papperskorgar. De som har betalt att tömma dem tjänar ju på att göra det så sällan som möjligt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”60”

Mann M som ser och känner (luktar) allt. Det luktar Cannabis från fläktar vid Boo Vårdcentral, har gjort i många år, vad är detta du som har näsa.

Jag lärde mig hur cannisbis doftar, för det gör det ibland i denna vår trappuppgång. En gång hade jag en gäst som sa, et lyktar cannabis, aha är det det som luktar, sa jag, jag trodde det var någon orientalisk gryta som en granne gör ganska ofta. Så eftersom jag vant mig vid doften på så sätt så vet jag att det är samma vid Boo Vårdcentral, har förvånatmig mycket. Fast det är ett tag sedan jag kände doften i huset och vidvårdcentralen. Cannbisgrannen kanske har flyttat. HAr ingen aning om vem det kunde vara.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.