Kategorier
Stockholm

Konstsöndag

Kommer 23 minuter för tidigt till Liljevalchs, har antingen lågt blodsocker eller så är jag bara hungrig. Det blir en macka och java på Blå Porten. Under tiden har det hunnit bli kö till konsthallen. men jag är inne på sex minuter. Inga coronarestriktioner här utan gott om folk och småtrångt.

Tycker nog att det är kul med såna här konstutställningar, även om jag långtifrån gillar allt. Men somt är kul, pigga idéer typ. 

Knallar sen upp till Kulturhuset och Panorama på femte. Tar en salamibriemacka och ett par öl med Omar Amor.

En lillasyster håller igång på tunnelbanan: ”Den som gillar mamma och mysa med, räcker upp handen!”

Funderar på färgpatronköp till min fotoskrivare. Dyrt, det är nio patroner varav sju kostar 549:- och två 599:-, på Scandinavian Photo (InkClub tar 775:-). Bör därför passa på medan jag fortfarande har en arbetsinkomst. Måste innan kolla varför skrivaren vid uppstart skriver Vivid magenta i den lilla displayen. Den patronen är ju den senast bytta och borde inte vara slut, men kanske indikeras nåt annat fel med den? När jag ändå är på Scandinavian Photo ska jag försöka passa på att kolla varför jag inte får igång min Olympus mju. Behöver återfinna de nya batterierna först.

Kom tvåa, ”runner up”, i Street Photography Challenge-omgången ”evocative angles”, eller nåt ditåt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

3 svar på ”Konstsöndag”

Knallar också till Liljevalchs nån dag. Omar Amor var ett kul namn. Kan man fika på Blå Porten, jag pluggade etnologi , professor var Mats Rehnberg för år sedan. Själv var jag på Blå Tornet och hade Strindbergsbokcirkel i Strindbergssällskapet idag.

Stängt för kommentering.