Kategorier
Stockholm

Leende torsdag

Som förväntat får jag en bra dag på jobbet även i dag, med ettorna. Har mitt bildpass och de är otåliga under min genomgång/presentation, sen kommer de igång bra med höstbilderna. Kul dag i övrigt, man blir glad av alla leende småungar!

Ingen förändring avseende de främre sätena på bussen. Ingen förändring avseende de uppgrävda gatorna i Orminge centrum heller. Verkar inte finnas någon avsikt att få det klart. Istället blir det trångt när två bussar möts i kurvan före hållplatsen och ett tillfälligt stopp.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Leende torsdag”

Roligt att höra om en fin dag, det beror ju på dig att det blir så bra. Byggeländet i Orminge står still, rätt oförskämt, man undrar varför det tar så tid, man ser INGEN aktivitet.

Stängt för kommentering.