Kategorier
Stockholm

Återvinning

Hinner precis käka frukost och sätta på en kanna kaffe när telefonen ringer. Magic Miljö står redo nere på vändplan för att köra iväg min gamla skrivare till återvinningen. Trevlig snubbe med omisskännligt dalmål tar 500:- för besväret. Bor på Skarpövägen, nära och bra. Kanske får han ta hand om min gamla säng vad det lider.

Om resten av dagen vet jag föga.

https://timtowle.tumblr.com/post/189624129999/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

3 svar på ”Återvinning”

Magic Miljö, bra att veta- Men de tar inte elektriska saker? Har ett torkskåp som slutat fungera för långe sedan.

En skrivare är ju en elektrisk pryl. Jag kollade två sidor på internet, recycla.se och tipptap. Magic miljö hör till den första. Du skriver vad du vill ha bortforslat och får sen förslag/offerter att välja bland. Men kolla med Magic miljö, trevlig, nära och bra. Får det bara plats i hans skåpbil, så. (Tfn 070-6521490).

Stängt för kommentering.