Kategorier
Stockholm

Papperskorgvy

Bespetsar mig på en innedag. Behöver dock proviantera så jag får väl ta mitt paraply och slira ner till Coop.

Annars kanske jag försöker begripa hur jag får till bakgrunden till mina friläggningar. Eller finslipar mitt arbetsmaterial och -häfte om hösten. Tror det kommer vara för mörkt för att sitta och pilla med ölburkarna.

Läser i senaste numret av Språk om namn för nyfödingar som inte får godkänt, till exempel Smultronpuss och Superfastjellyfish. Läser också att ortnamnet Snålkuk bara kommer på åttondeplats bland Sveriges roligaste ortsnamn. Läppapuss kommer på femte plats bland de vackraste dito.

Gillar stundom att plåta genom hål och på så vis få en inramning.

Det går inte att se Djurgården Halmstad på teven, men väl på datorn. 0-0 en bit in på andra halvlek och det ser inget vidare ut så jag stänger av. Efter stund hör jag jubel nånstans nerifrån i huset och förstår att Djurgår´n gjort 1-0. Det står sig och innebär ledning av allsvenskan. Nu måste MFF vinna i Göteborg mot Blåvitt i dag för att ta tillbaka den. Inte självklart att de lyckas.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021