Kategorier
Stockholm

Under Liljeholmsbron

De blåbruna gör allt de kan för att frågan om lag och ordning ska stå högst upp när det egentligen borde vara klimatfrågan. Högerpartierna tävlar om vem som kan vara tuffast i brottsbekämpningen. Till exempel vill SD ha militära resurser till stöd för polisens arbete, möjlighet att utlysa undantagstillstånd, visitationszoner.

Alla politiska ledare i Sverige torde veta att det inte finns evidens för att längre straff minskar brottsligheten. Fråga kriminologerna. De säger att vi inte vinner på att låsa in människor. Brottslingen är oförmögen att begå brott om han är inlåst, men brottsligheten ökar i alla fall.

Alf Svensson i DN i dag.

Vi har det samhälle våra politiker skapat. Det börjar med stora barngrupper i förskolan och fortsätter med stora klasser i skolan. Skattesänkningar med långt över 100 miljarder ger inga pengar till att tidigt hjälpa alla elever som behöver stöd, därtill tillåts privata entreprenörer stoppa skattemedel i sina egna fickor.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Under Liljeholmsbron”

Invandrare ska lära sig svenska för att komma in i det svenska samhället, förlorad generation när flathet får råda. Detta om något bidrar till utanförskap när de inte vill tala svenska språket och inte behöver, bara skit. Har inget med SD att göra, dem ser jag rött inför. God söndag!

Stängt för kommentering.