Kategorier
Stockholm

Street abstract

”Likt vindflöjlar i nordanvind vägrar de allra flesta politiska partierna att förflytta sig för medborgares vilja i frågan om koncernskolor. De är fasta i relationella näringslivskontakter, som alltmer får skimmer av skolfeodal toppstyrning. Överbevisad panikargumentation från anlitade lobbyister står över saklighet”(…)”Koncernskolorna växer likt broilers medan valfrihet och kvalitet urholkas i takt med att idéburna friskolor köps upp av större bolag, eller likt offentliga skolor utarmas ekonomiskt och verksamhetsmässigt. Det enda reella hotet mot detta totalt skoltoxiska styrsystem är att kunskap om verkligheten får fäste hos befolkningen genom den offentliga debatten”(…)”Valfriheten är hotad argumenterar koncernskolornas lobbyister i falsett. En lobby som till delar består av före detta politiker med egna intressen i branschen och nära band till politiken”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.