Kategorier
Stockholm

Wall abstract

Passar på att ringa Telenor och fråga varför mitt wifi kommer och går. Supportnisse kollar och ser att det är nåt mysko med min router och skickar en ny. Blir lite bök med nytt lösenord, kanske, men det får jag ta.

Dags att skärpa sig efter en lat, slö och inaktiv period. Hade en spelfri dag i går och hittills i dag, en bra början. Men jag behöver ta tag i vardagsmotionen igen. Vill helst ha sol för mitt färgfotograferande men mulet funkar bra för det svartvita. Regn vete fan. 

Beställer Friska Nackas julkalender, innehållande kartpusselbitar med nya kontroller inlagda, en per dag från och med 1 december. Då, om inte förr, inleder jag min nästa motionsperiod.

2 svar på ”Wall abstract”

Tja, vad ska man ha då? Bredbandsbolaget knackade på och jag ville ha fiberuppkoppling. Sen köpte Bredbandsbolaget av Telenor. Hade jag förstått att jag skulle tappa min gamla fina mejladress, vete sjutton om jag hade löpt linan ut. Den var värd mycket för mig.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.