Kategorier
Stockholm

Disturbant

Kul bild det här, eller hur? Gillar att det inte är klart hur det förhåller sig med de röda ”plupparna” mot det grå.

Blir uppringd och meddelad att jag gått vidare i en utlottning av ett presentkort á 10 000:-. Mannen på andra sidan vill veta var kortet ska gälla och jag väljer Coop. Sen vill han att jag ska testa nåt medel som skulle göra mig piggare och stärka mitt immunförsvar, halva priset första månaden. Han skulle skicka mig ett sms som jag kunde svara ”ja” eller ”okej” på, ni läste rätt, ”ja” eller ”okej”. Jag tackar nej med en gång.

Väntar på min bok, är hemma i dag så jag hoppas slippa en lapp i brevlådan ”Du var inte hemma”. Men man vet aldrig.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Disturbant”

Brukar känna igen telemarketingnumren och det här såg ut som ett legitimt nummer. Och jag har inga problem att klippa av om jag hör att de vill sälja mig nåt.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.