Kategorier
Stockholm

MM mm

Det är tunn is på Sarvträsk, till sist. Hoppar av min buss på Slussen och gör den planerade omtagningen av en bild innan jag styr kosan mot Moderna museet. På vägen stöter jag på en snubbe som är färd med att tejpa upp en affisch och frågar vem det är som river ner alla affischer och enligt honom är det städare som går Götgatan mot Slussen och river ner. Får ta och skicka ett mejl till stadens gatukontor och fråga hur de kan tycka att affischrester och tejpremsor är en vackrare syn än hela affischer.

På MM slantar jag upp 150:- för att kunna se kombon I lady Barclays salong och Annika Elisabeth von Hausswolffs utställning Alternativ sekretess. En mormor med dotter och barnbarn går runt den senare och förmanar de yngsta tu: ”Ni får hjula men inte studsa studsboll inne på utställningen”.

Annika Elisabeth von Hausswolff – ”Det tar så lång tid att dö.”

Ingen snö. 

Det har blivit ett gäng Stockholmsbilder på sistone, tycker mitt tele inbjuder till det.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.