Kategorier
Stockholm

Vinterkomposition

Två snubbar i varselkläder skottar snö utanför portarna, en ovanlig syn. En traktor skrapar runt på vändplan. Snöandet har upphört och det är +2°, grått och eländigt. Vinter när det är som värst!

När jag var fast anställd fick vi gratis kalendrar av skolan, vi fick välja mellan fem sex olika varianter. Som jobbonär har jag inte en massa jobbrelaterat att skriva in men väl annat. Har testat olika appar och den som finns installerad på iMacen, men tycker inte de är helt lätta att använda för att till exempel föra in en vaccinationstid. Köpte därför en analog kalender, men inte heller den är optimal. Det som funkar bäst är faktiskt den aktivitetslista jag gör i ”anteckningar” på datorn. Där skriver jag in aktiviteter för olika dagar och den finns ju i mobilen också, där tittar jag flera gånger om dagen.

När jag ska betala på Coop visar det sig att jag inte fått med mig kortet, det ligger ien annan jacka. Knackar in mitt personnummer och med lite assistans kan jag swisha stålarna och som tur är kan jag legitimera mig med mitt Freja-ID på mobilen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2022
%d bloggare gillar detta: