Kategorier
Stockholm

I fäders spår för framtids hägrar

I väntan på att min sängbortforslare ska höra av sig städar jag diverse skåp. Där fanns en hel del att slänga. Och jäklar vad många ljus i olika former, värmeljus, blockljus, doftljus, vanliga stearinljus. En hel del av dem kommer nog från morsan. Och min bildsamling från året på Fejan dyker också upp, det gör däremot inte sängtransportören.

Kikar runt lite i arbetsrummet också, och titta där, där är ju mina magasin! Mycket riktigt i en tidskriftssamlare, men i ”fel” bokhylla.

Via Coops kundtjänst återförs mina poäng och jag har inte längre en värdecheck på 1 000:- att behöva använda vid ett tillfälle. Bra där, så ska en kundtjänst bete sig. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2022

2 svar på ”I fäders spår för framtids hägrar”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: