Kategorier
Stockholm

Minimalism

Den här bilden gillar jag skarpt. Och som vanligt med bilder jag gillar skarpt, är jag relativt ensam om att göra det. Inte ens på Tumblr får jag särkilt mycket uppskattning för den. Men jag fortsätter att göra mina bilder efter eget huvud.

Shoppingrundan går bra, jag knallar förbi matflotten för att se om där dykt upp nån fågelart jag ännu inte sett i år. Typ sångsvan eller mandarinand. Sex sångsvanar är på plats. Köper ett par dubbkängor. Konstmaterialinköpen är till belåtenhet även de. Axelremmen till min axelväska från Strands/NYC pajar. Är 200 m från Kreatima och där hittar jag paketsnöre som löser problemet.

Tre nya årskryss, inga pinnar, 9 214 steg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2022

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.