Kategorier
Stockholm

Black and white impressions

Har varit lite kulturell på sistone, tammetusan! Såg ju dokun om Freddie Mercury med klipp från konserten Tribute to Freddie där många stora artister deltog för att ge Freddie en schyst send-off. Bland annat gjorde Guns´n´Roses-Axl och Elton John Bohemian Rhapsody tillsammans, en rätt osannolik duett som jag var tvungen att se på YouTube. Axl kommer in som en galen dervisch mitt i låten som sen avslutas med att de båda står hand i hand i avslutningen. Bara det rätt osannolikt. Kollar dessutom George Michaels starka framförande av Somebody to love.

Förra veckan kollade jag presentation av Thomas Colbengtsons utställning Vååjnesasse buektedh / Att synliggöra det osynliggjorda på Galleri Helle Knudsen via direktsändning. Såg ju hans förra utställning på Sturehof.

På SvT Play såg jag filmen om Gisèle Freund, 1912-2000, tysk-fransk fotograf och fotohistoriker. Intressant, inte minst hennes författarporträtt.

Det går väl så där statistiskt på mina olika publiceringsfronter, på Fejan är väl snittet 7, på Insta runt 20, Tumblr kanske 30. Följer en fotograf som plåtar lite likt mig men ännu mer urban excerpt, Moving observer, hen har sämre statistik än jag. Bloggen? Fem läsningar per inlägg, typ.

Konstnärligt har det väl aldrig gått bättre!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2022
%d bloggare gillar detta: