Kategorier
Stockholm

Välkommen in

Välkommen in! önskar knappdosan när jag håller min nyckelbricka framför den. Inga problem alltså!

Dagens väder var istället allt annat än välkomnande. Rå, äcklig kyla trots blott ett par minusgrader och just ingen vind. Kommer bylsa på mig ordentligt i morgon.

4 svar på ”Välkommen in”

Visst äre kallt! Gick inte att svara igår, tänkte säga att i USA har de lås på hela inhägnade områden, har inte kommit hit än. Yngste Johan gick i skola i NY i två år, gymnasieskola, och de fick inte gå ut på rasterna för att de kunde råka ut för gangsters. Rädd det kommer hit, vi verkar ta efter allt USA gör. Inpassering, det står i instruktionerna för passersystemet att man ska ringa på den man ska besöka och sen trycka fem. Då är frågan, ska den som står i porten trycka fem, eller jag med mobilen när jag svarat. Tryckningen borde ske efter uppringningen, annars är det ju inte ett säkerhetssystem. Tyvärr tycker jag inte att de har gett bra instruktioner, de bor ju äldre här (äldre än jag till och med) och många som inte är från Sverige. Håhåjaja, det ordnar sig, men va fan kan de inte skriva tydligt.

Gated communities är inget nytt, nej.
Jag fattar det som att det är jag som ska trycka 5 för att släppa in folk. Får kolla en gång till.

Just! Gates Communities heter det. Jo det borde vara insläpparen som trycker fem, för annars blir det inte ett säkerhetssystem. De har förklarat dåligt. Det bor äldre äldre och många invandrade. Men det ordnar dig.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: