Kategorier
Stockholm

Senvinterljus

Bilden tagen i senvinterljus.

Två riktiga ödesmatcher väntar för Djurgården hockey, borta och hemma mot Timrå. Det gäller fortsatt spel i SHL utan att behöva kvala. Timrå och Malmö är då två lag som DIF måste passera i tabellen. Senast vi spelade en s k sexpoängsmatch var mot just Malmö och då blev det torsk. Olidligt spännande!

Promenerar ner till Coop i vad som måste betraktas som åtminstone förvårsol (OBS! Nyord!). Sen inväntar jag med nyfikenhet och intresse planeringen för vad jag ska göra med 1b veckan som kommer. Har bett att få den i god tid så jag hinner kolla och förstå vad som förväntas av mig.

2 svar på ”Senvinterljus”

Bravo Barbro Engman. Och henne känner Per väl, mellansonen, har jobbat med henne i många år. God söndag!

Det behövs sannerligen lite andra röster än de som vill att vi ska gå med i NATO och upprusta på bekostnad av välfärden.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: