Kategorier
Stockholm

Linssoppa

Tabbar mig med linserna. Har köpt ny sorts linsvätska, den gamla fanns inte. Använder de gamla linsbehållarna, vilket var vad jag inte skulle gjort. Så när jag stoppar in linserna svider det som fan och jacken blir illröda. Mysigt! Det går sen inte att få ut dem och i paniken så tappar jag bort högra linsen. Den kan ha hamnat på sidan av ögat nånstans, tycker det skaver lite där. Kommer inte att göra ett nytt försök med den linssoppan, inte ens efter att ha läst instruktionerna.

Var det rätt låt som vann Mello? Lyssnar på ettan och tvåan och svarar ja, av de två var det rätt låt som vann.

DN har ju öppnat sina sidor för ickeprenumeranter och jag läser med behållning till exempel Björn Wiman. Påminns också om varför jag sa upp prenumerationen och får ännu ett skäl när ledarsidan hävdar att det inte är frågan om utan när Sverige går med i NATO. Mysigt att gå ut i Trumps och Erdogans krig under NATO´s kärnvapenparaply. Dessa jävla skrivbordskrigare och populister!

Ställer in fotoutflykten!

%d bloggare gillar detta: