Kategorier
Stockholm

Valv

Djurgården hockey torskar mot Malmö och nu blir det att kvala för att hänga kvar i SHL. Går det åt helvete även i kvalet innebär det minus 40 mille och att flera AUK/avtalade nyförvärv inte kommer. Hemska tanke. Fotbollslaget och Bosse Andersson svarade snabbt på min fråga hur DIF svarar på Guidetti och MFF/Kiese-Thelin: Sead Haksabanovic. Inget dåligt svar. Det ska bli kul att kolla allsvensk fotboll på plats!

Lämnade in ena favoritvårjackan på lagning i går, i dag beställer jag lagning av favoritjacka 2. Är inne i mejlboxen igen, slänger över tusen mejl. Kompletterar morgondagens 1b-bildpass-PP med bilder på gråhäger. Skickar stålar till Ukraina via UNHCR.

Funderar på att besöka utställningen Svidisch grejs på Nationalmuséet. Om jag kommer in, man ska helst förboka sin biljett och det har jag ingen lust med. Vill inte ha en tid att passa. Nä, det får bli en annan dag.

2 svar på ”Valv”

Tranströmer skrev: ”Skäms inte för att du är människa, var stolt!
Inne i dig öppnar sig valv bakom valv oändligt.
Du blir aldrig färdig, och det är som det skall.”

Stängt för kommentering.