Kategorier
Stockholm

4

Bra artikel om NATO med mera i Aftonbladet.

Nu har jag kikat lite på New York, resa och hotell. Mejlade resultatet till medresenärerna för åsikter. Lite vila efter det och sen kanske det blir lite kreativt. Kan ju alltid fundera på utställningen i februari, även om den ännu är väldigt lös i kanterna och till och med obekräftad. Jag kommer ju inte åt mina gamla bilder så det får bli nytaget. Får fundera på hur obegripligt det ska vara.

Tänker mig att fixa lite käk. Glömde att köpa grädde och creme fraiche så det får bli en sväng ner till Coop. Hade hoppats slippa gå ut.

2 svar på ”4”

Trevligt. Jag skrev om våra smidessiffror på Sockerbitens hemsida när jag startade den och jag intervjuade arkitekten. Ja la in bilder efter festerna. Numera används hemsidorna till tråkig info. Trist som fan. De har kvar vinjettbilderna som jag gjorde. Allt blir bara sämre här på jordklotet. Men det är skönt fortfarande.

Har nog aldrig varit inne på hemsidan. Skickade ett mejl en gång som jag aldrig fick svar på. Men siffrorna är tjusiga, särskilt i kvällsmörker och på vintern.

Stängt för kommentering.