Kategorier
Stockholm

Öga för obegripligheter

Lite kul när hjärnan går igång, dels på NYC-resan, dels på en eventuell utställning. Eller två. Tänker att jag kör lite mer begripliga stockholmsfoton på den delade utställningen, konstnären jag delar med målar som sagt stockholmsmotiv. STOCKHOLM – två temperament, kan ju utställningen kallas. Sen funderar jag på att ha en utställning med mina mer abstrakta skapelser. Associerar till Dadaisterna som iscensatte så kallade antishower, oftast teaterskådespel, vilkas obegriplighet ledde till att åskådarna kastade ruttna tomater på aktörerna. Vilket var avsikten. Jag får helt enkelt tillhandahålla ruttna tomater och ägg tillsammans med vernissagevinet och snacksen. Utställningen kan ju heta För ruttna ägg och tomater.

2 svar på ”Öga för obegripligheter”

Stängt för kommentering.