Kategorier
Stockholm

Bron

Tid, tid, massor av tid. New York City Football Club poppar upp i skallen, en svensk före detta Malmö FF-spelare, Anton Tinnerholm, spelar där. Såg laget för en massa år sen på Yankee Stadium, arenan är en upplevelse i sig, då min favorit Frank Lampard spelade där. Nu spelar NYC FC på Citi Fields i Queens, en dryg halvtimme med tunnelbanan från vårt hotell. Vet inte om vi tycker det är värt att se MLS-fotboll. Champions league drar i gång 6-7 september och det är matcher 13-14 september och de tre sista datumen funkar ju om vi vill kolla på nån pub. Matcherna går ju på eftermiddagen nyc-tid. Hittar puben The Soccer Republic at McHale’s, W 51st St. en dryg kvarts promenad bort. Och puben har Shepheard´s pie! (Som resegruppens guide känner jag mig ju ansvarig för att plocka fram aktiviteter :-))

%d bloggare gillar detta: