Kategorier
Stockholm

Den prickiga väskan

Sendragen Orvar och Stina hemsöker mig under gårdagskvällen. Det gör de alltid när jag ansträngt påkarna. Grymt oskönt att ligga i soffan och kolla fotboll när vänster ovansida lår och höger insida dito krampar! Trots att jag bälgat i mig vatten. Hoppas för övrigt att jag undvek fästingar, duschade så fort jag kom hem.

Och teven tuggade igång igen, hur det nu kommer sig. Tyskland-Spanien, jag tycker att spanjorskorna förtjänade mer än att torska med 0-2. Gillar tyskarnas högerback Giulia Gwinn, snabb med bra teknik, hon har ett riktig bra positionsspel, slår sällan bort några bollar och var kanske bäst på plan mot Spanien. Sen gillar jag Cmore-studion med Lotta Schelin som expert. Vill inte gärna lyssna på Nannskog.

Är rätt okej i kroppen när jag kliver upp på morgonen, slapp sendragen efter att jag gått och lagt mig. Blir ändå på sin höjd en sväng ner till Coop, kanske en klippning. Ska sen se vad Apoteket har i form av typ vätskeersättning efter fysisk ansträngning. Tror inte Resorb är det bästa alternativet, ska se vad de säger.

2 svar på ”Den prickiga väskan”

Körde magnesium för nåt år sen, minns inte om det hade nån effekt på sendragen. Som tur var slapp jag vakna av nya sendrag.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: