Kategorier
Stockholm

Shop til´ you drop

Sverige-Schweiz. På Svt2. Använder fjärrkontrollen flitigt för att dels slippa snacket med fans på väg till arenan och framförallt slippa lyssna på Nannskog. Karln slutar ju aldrig snacka. Usel första halvlek av Sverige, inte en målchans. Inte mycket bättre i andra. Minst fyra lag i EM har varit klassen bättre än Sverige. Sen kommer Benni in och gör 2-1, därmed har båda mina favvospelare målat, Roffe och Benni. 

Dags att bege sig ut i verkligheten igen, nu för en shoppingrunda. Först och främst behöver jag mer fotopapper. Behöver justera ett par av Bellmanbilderna. Visserligen har jag ett halvår på mig men jag gillar att ha mycket klart, som jag sen kan ändra på om jag så vill. Nya skor behöver jag, sulorna på de gamla börjar ge upp. Ska kolla om jag kan lämna in armbandsuret på ruckning, är ju bra med en klocka som går exakt och inte för fort eller för sakta. Kollar Resorben, hade ju tänkt ha det i vattenflaskan nästa gång, men det är relativt små mängder som rekommenderas. Ska därför komplettera med sportdryck.

2 svar på ”Shop til´ you drop”

Stängt för kommentering.