Kategorier
Stockholm

Galleri 5

Mycket bra artikel i Aftonbladet om damfotboll kontra herrdito. Vore ju trist om en massa skitpengar skulle besudla även damfotbollen.

Och min Node som gör att jag kan streama Spotify genom stereon har tappat kontakten med min iPhone. Skedde nog när teven gick vilse. Innebär en massa meck.

Testar mina nya skor fram och tillbaka till Coop. Luffarna (loafers) skaver en aning på höger häl, de snikna (sneakers) känns okej. De senare kanske rentav belönas med en NYC-resa.

Köpte en blodtrycksmätare för ett par månader sen, när Apoteket hade rabatt på allt. Packar upp den i dag och kör två gånger för att bekräfta det första värdet. Har ju känt mig trött och haft lättare huvudvärk ett längre tag och det kan ju absolut ha med blodtrycket att göra. Värdena visar att det är dags att skriva sitt testamente, typ se New York och sedan dö. (Vedi New York e poi muori).