Kategorier
Stockholm

Koppkomp

Jobbar med att få skrivaren att printa ett par svartvita bilder. Den känner inte av pappret. Testar att skriva ut en färgbild på tunnare papper och det funkar. På gamla skrivaren kunde man reglera efter tjockleken på pappret, ”widen gap”. Kan vara så att jag-pappret plötsligt är för tjockt för nuvarande inställning. Hittar en ”paper feed adjust”. Funkar inte! Får igång utskriften igen, men då är det lila sticket tillbaka. Får sen ut en bra, men bara en, innan det jävlas igen. Lite meck och jag får ut den sista också. Puh! Nu strax läkarbesök.

2 svar på ”Koppkomp”

Jag hoppas att du fick ett positivt svar från din läkare idag. Du kanske får skylla på värmen när det gäller skrivaren 🙂

Som jag skrev, inga konstigheter beträffande proverna. Nu ska bara blodtrycket ner och det är på god väg vad det ser ut. Skrivaren får jag trassla med men till sist lär man sig knepen. Synd bara att man glömmer till nästa gång.

Stängt för kommentering.