Kategorier
Stockholm

Heads up

Ägnar några timmar åt att kolla irländska pubar i NYC som har min livrätt Shepheard´s pie, bra öl och även tv att se Champions League på. Hittar ett par tre stycken inom 16 minuter gångavstånd.

Grämer mig över semesterkameran som inte går att få tag i. Hade varit kul att lalla runt med en superzoom i fickformat. Nu lär det bli stora kamerautrustningen och -väskan i NYC.

I kväll tidig seriefinal i allsvenskan mellan Häcken och Djurgården. Djurgården kommer med fem raka vinster och senast en mycket start insats i kvalet till Conference league. Det blir en spännande historia!

Gillar den här bilden på Patti Smith där hon står på en balkong på Chelsea hotel. Mittemot det låga hörnhuset, på samma gata som Chelsea hotel, ligger Chelsea Savoy där jag har bott ett par gånger. Några kvarter bort ligger Flatiron building. Ytterligare nåt kvarter bort och ner till höger ligger Fotografiska New York som jag tänker besöka när jag kommer stan.