Kategorier
Stockholm

Head in a cloud

Läser Johan Cronemans krönika i DN i dag. Han toksågar Daniel Nannskog som expert och jag håller med. Jag stänger ofta av ljudet när han börjar snacka. Croneman tycker att Nannskog går alldeles för hårt åt Fridolina Rolfö. Sant är att Roffe inte kommit åt att lossa bössan men det behöver inte bara vara hennes eget fel. Tror hin stänker dit två i kväll.

Ägnar ett par timmar åt att kolla vilka attraktioner som ingår i ett New York pass och det är en hel del. Träffar reskamraterna i morgon för lite detaljsnack om bland annat ovanstående, ska vi ta ett femdagars eller ett sjudagars? Det är bra valuta för stålarna, beroende på hur många av de ingående attraktionerna vi är intresserade av. En nackdel, kanske, är att dagarna måste avverkas i rad utan vilodag emellan.

2 svar på ”Head in a cloud”

Stängt för kommentering.