Kategorier
Stockholm

SPACE

Får tips om en begagnad semesterkamera för 3 200:-, ”i nyskick ”, på Fejans Köp & Sälj.  Konverserar med säljaren och föreslår att ses i dag kl 12 och en uppmaning att ta med kvittot. Sen är det tyst. 

Bra analys av vad det svenska laget behöver förbättra.  ”Offensivt behöver vi passningar, men vi behöver den individuella skickligheten i att slå sin motståndare”, säger förbundskaptenen. Då kanske man inte ska lägga ner så mycket tid på att övertala Seger till en fortsättning. 

Tyskland-Frankrike i går, individuell teknik och snabbhet mot kollektiv styrka och teknik. Gwinn, min favvo, gör det bra, 19-åriga Brandt snabb teknisk och precis i sitt passningsspel, dessutom på rätt plats defensivt. Oberdorf stark på mitten. Däremot för långsamt på Huth och Magull. Tyskland börjar slarva i andra halvlek och släpper in Frankrike i matchen och fransyskorna har flera chanser att ta ledningen. Istället blir det proppen ur för Popp som urstarkt nickar in 2-1, hennes andra mål i matchen.

England-Tyskland i finalen. Duktiga Klara Bühl covidsjuk och en annan skicklig tyska (Hegerin?) klev av i går, Huth och Magull för långsamma. England är mer kompletta så jag tror de vinner. Football´s coming Home!