Kategorier
Stockholm

Vadan?!

Jag har inte varit överallt, men det står på min lista.

Susan Sontag
VII-k.

Vår sjuke kamrat stannar på rummet med smärtande vad och feber, vi andra inleder med en parktur. Först ut är Madisson Squre park och vi sätter oss på en bänk och tittar på folk och ekorrar. I Union Square park är det marknad och man kan köpa majs, eucalyptus, yummi peppers och mycket mer lokalodlat. Även här hittar vi en bänk för en stunds kontemplation.Washington park härnäst, med fontän och en liten damm.

Många fantastiskt fina hus i den här byn, spännande och djärv arkitektur lite överallt. 

Letar oss ner till Little Italy och där en dyr Cappuccino och tiramisu på Cafe Roma på Broome Street. Chicago i högtalarna. Från Lilla Italien är det bara en väg att korsa till Chinatown och vi tar en runda i de kinamatosande kvarteren.

På vägen tillbaka visar jag min kamrat vattenhålet the Blind Tiger. Jag tar en Hudson Valley Straylight sour IPA och vi käkar en liten men naggande mumsig Mac&Cheese. Underbar musik, Style Councils Long hot summer.

Under tiden har den tredje mannen hämtats av ambulans för koll av hälsotillståndet. Huvva! Han är inte tillbaka när vi kommer till hotellet runt kl 17.

Var ju på William Kleins utställning YES på ICP i förrgår, den tionde september. Läser nu att han gick bort samma dag!!!

2 svar på ”Vadan?!”

Trevlig parkbänksprovardag i NY-miljö. Omväxlande jämfört med O. Klein gick bort. Kompisen åkte ambulans. Du skriver bra. Hur många steg blev det?

Stängt för kommentering.