Kategorier
Stockholm

Ny väska

Om du inte vet vart du ska, kommer alla vägar leda dig dit.

Köper en mindre axelväska på Strands bookstore efter att ha botaniserat bland fotoböckerna en trappa upp. Bestämmer plats för rendez-vous med museibesökaren.

Tar igen mig på en bänk i skuggan medan jag väntar. Efter 45 minuter ger jag upp, han hittar inte och vår kommunikation via WhatsApp funkar bara när vi hittat wifi. Ställer mig utanför Starbucks som har fri wifi och får veta var han befinner sig.

Efter vissa om och men hittar vi varandra och ytterligare några om och men hittar vi öl på Carmine Street Beers. Anträder sen den välbekanta men ändå ständigt lika långa vägen till hotellet. Shepheards pie på Joyce på hemmastritan innan vi går upp på rummet. Hinner se andra halvlek av Champions league-mötet Man City – Dortmund. Det blir en hel del ripped and torn även i dag, gillar ju sånt. En och annan människa kommer med på bild också. 

16 316 steg bara, en halvlugn dag med andra ord.

2 svar på ”Ny väska”

Stängt för kommentering.